Haberler

Kar Yağışı Durdu, Sibirya Soğukları Vurdu: Ardahan Göle -37.3

Güncelleme:

Doğu Anadolu'da etkili olan Sibirya soğukları Ardahan'ın Göle ilçesini vurdu. İlçede sıcaklık sıfırın altında 37.3 derece olarak ölçüldü.

Karadeniz üzerinden gelen alçak basıncın etkisiyle 3 günden bu yana kar yağışı altında bulunan Doğu Anadolu'da Sibirya soğukları yaşamı adeta durdurdu. Gecenin en düşük sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde sıfırın altında 37.3 derece olarak ölçüldü.

REKORU İHSANGAZİ KIRDI

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün gece sıfıın altında 39.8 ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi Kastamonu'nun İhsangazi ilçesi oldu.

ERZURUM GECE BOYU DONDU

Ardından en soğuk yerleşim birimi sıralamasında, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'ın Göle İlçesi 37.3, Erzurum'un Horasan İlçesi 31.5, Erzurum Havalimanı 31.4, Erzurum'un Tekman İlçesi 29, Erzincan'ın Refahiye İlçesi 28.1, Erzurum'un Çat İlçesi 28, Ardahan'ın Çıldır İlçesi 27.8 derece ile yer aldı.

AĞRI'DA MERKEZ BUZ TUTTU

Kent merkezlerinde gecenin en düşük sıcaklığı ise yine sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 27.8, Ardahan'da 23.1, Erzurum'da 22.5, Kars'ta 22.1, Muş'ta 16.8, Iğdır'da 16.2, Erzincan'da 14.7 dereceyi buldu. Soğuk hava önümüzdeki günlerde de etkili olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Ardahan Sibirya Göle Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

kamanli:

dadaslar allah yardimciniz olsun cok soguk

16
8
yanıtYanıtla
karamuraat:

-37 diyonuz lavuk penyeyle gezio nasıl iş

11
1
yanıtYanıtla
04:

Size benden tavsiye ağrı ya sakin geleyim demeyin sakın sakın

1
0
yanıtYanıtla
04:

Bu ağrıya gelmeyi düşünen varsa hemen vazgecsin sakin ugramayin buraya

1
0
yanıtYanıtla
04:

Ağrı da donuyoruzzzz

1
0
yanıtYanıtla
Yanliss:

Fotograflar Agridan agri merkez sokaklari

0
0
yanıtYanıtla
abc:

...bu kadar da soğuk olur mu Türkiyede.

0
0
yanıtYanıtla
abc:

...bu kadar da soğuk olur mu Türkiyede?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title