Haberler

Kar Voleybol Avrupa Kupası'nın 1'inci Turu Erciyes'te Başlıyor

ERCİYES Dağı uluslararası bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak, Kar Voleybol Avrupa Kupası'nın 1'inci turu yapılacak.

2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası Erciyes Dağı'nda yarın başlıyor. 18-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kar Voleybolu Avrupa Kupası'nın 1'inci turu ilk kez Erciyes'te gerçekleştirilecek. Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türkiye Voleybol Federasyonu ve Erciyes A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan Kar Voleybolu Avrupa Kupası'na Türkiye, Romanya ve Slovakya'dan 13'ü erkek, 10'u bayan 23 takımın katılacağını açıklandı.

Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, "Kar Voleybolu Kupası'nın Türkiye'de ilk kez başlangıç ayağını Kayseri'de yapacağız. İlki 2015 yılında yapılmış bu da ikincisi olacak. Biz bu işi bir kez yapıp bırakmayacağız. Sürekli hale getireceğiz. Bundan sonraki süreçte de Kayseri'den sporcuların da yetiştiği projeleri hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ile de Erciyes, bundan sonra yine önemli şampiyonalara ev sahipliği yapacak" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2'nci Başkanı Alper Sedat Aslantaş ise bu şampiyonanın ilk ayağının ilk kez Türkiye'de yapılacağına dikkati çekti, "Erciyes'in turizm potansiyeli ile sporu birleştireceğiz. En kapsamlı şekilde bu organizasyonu Erciyes'te yapacağız. Değişik ülkelerden sporcular bu şampiyonaya katılacak" diye konuştu.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu Kar Voleybolu Turnuva Direktörü Kristina Gehlin Helkgren de şampiyonanın Kayseri'de yapılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.

ÇİFT ELEME YAPILACAK

Diğer yandan müsabakalar erkekler ve bayanlar kategorilerinde ayrı ayrı çift eleme usulüne göre oynatılacak. Turnuva sonunda her bir kategoride ilk 8'e giren takımlara para ödülü ve kupaları verilecek.  Erciyes Kayak Merkezi, Develi Kapı'da ilk müsabakalar yarın sabah 09.00'da 3 sahada başlayıp, 17.00'ye kadar devam edecek.

19 Şubat Pazar günü ise müsabakalar erkeklerde ve kadınlarda yarı final maçları ile sabah 9: 00'da başlayacak. 10: 00'da üçüncülük maçları oynanırken final müsabakaları ve ödül töreni ise 11: 00-12: 45 saatleri arasında yapılacak. Sabah 11.00'de Erkekler Final maçı başlayacak hemen ardından da kadınlar final maçı oynanacak. Müsabakalar sona erdikten sonra ödül töreni gerçekleştirilecek.

Sekiz ayrı tur olarak düzenlenen 2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun yapılacağı ülkeler ise şöyle:

"1. Tur - Erciyes Kayseri Türkiye (18-19 Şubat 2017), 2. Tur - Spindleruv Mlyn Çek Cumhuriyeti (25-26 Şubat 2017), 3. Tur - Uludağ Bursa Türkiye (3-5 Mart 2017),4. Tur - Disentis İsviçre (11-12 Mart 2017), 5. Tur - Kjanska Gora Slovenya (18-19 Mart 2017), 6. Tur - Wagrain-Kleinarl Avusturya (25-26 Mart 2017),

7. Tur - Malbun Lihtenştayn (1-2 Nisan 2017)  8. Tur - Kronplatz / Plan de Corones İtalya (8-9 Nisan 2017)

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title