Haberler

Kar Tatilinden Fazlasını Vaat Ediyor

Güncelleme:

Çam ağaçlarının ortasında, Fransız Alpleri'nin kalbinde: "Les Airelles"

LOV Hotel Collection CEO'su Séverine Pétilaire-Bellet ve Palace Les Airelles'in Genel Müdürü Jacques Charles, Fransız Alpleri'nin kalbinde bulunan Courchevel kayak bölgesinin ve Les Airelles Oteli'nin güzelliklerini sunmak için turizm sektörü profesyonelleriyle bir araya geldi. Çam ağaçlarının ortasında muhteşem bir doğa içinde konumlanmış Les Airelles, kayak meraklılarına kişiye özel servisi, kayak alanları, 2 Michelin yıldızlı restoranı, partileri, rahatlatıcı spa'sı, alışveriş imkanı ve çocuk oyun alanı gibi özellikleriyle unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

Fransız Alpleri'nin arasında bir mücevher gibi ışıldayan Les Airelles, dünyanın en güzel kayak alanlarına giriş imkanı sunuyor. Kayak meraklıları başta olmak üzere, doğanın ve karın tadını çıkarmak isteyen herkesi bekleyen Les Airelles, her ziyaretinizde farklı deneyimler yaşamanızı sağlayacak kadar çok seçenek sunuyor.

LOV Hotel Collection CEO'su Séverine Pétilaire-Bellet ve Palace Les Airelles'in Genel Müdürü Jacques Charles, turizm sektörü profesyonelleriyle bir araya gelerek, dünyanın en ünlü kayak bölgeleri arasında yer alan Courchevel'i ve Les Airelles'i tanıttı.

Kar tatilinden fazlasını vaat ediyor

Fransız Alpleri'nin kalbinde yer alan Courchevel kayak bölgesi, gökyüzü ile görkemli dağları buluşturuyor. 17 adet beş yıldızlı otelin bulunduğu Courchevel dünyanın en büyük kayak bölgesi olarak biliniyor. Courchevel'de konumlanan Les Airelles, çam ağaçlarının ortasında bulunuyor ve spa'dan kayak sonrası partilere, lezzetli yemekler sunan restoranlardan lüks markalardan alışveriş imkanına kadar çok seçenek sunarak bir kış tatilinden daha fazlasını vaat ediyor. Bölgenin en lüks oteli Les Airelles, otel bölümü ve anında konumlanan "Chalet Des Airelles" ile misafirlerine kişiye özel bir hizmet sunuyor.
Büyüleyici bir panaroma

Muhteşem bir doğa içindeki Les Airelles'de zaman duruyor. Gökyüzü ile dağları buluşturan bir bölgede konumlanan otel, sunduğu bembeyaz panaroma ile tatilcileri büyülüyor. 52 oda ve 11 suitten oluşan Les Airelles, mimarisi, konumu, ahşap balkonlu odaları ve saray görüntüsü ile benzer kayak otellerinden farklılaşıyor.

Peri masallarını andıran Les Airelles, ziyaretçilere hayal ettiklerinden daha fazlasını sunarak bir kayak tatilinden çok daha fazlasını vaat ediyor. 2 Michelin yıldızlı "Pierre Gagnaire for Les Airelles" de bulunduğu restoranlar misafirlerin damaklarını çatlatıyor. Les Airelles'de geceleri düzenlenen kayak sonrası partiler ve gece kulübü sabaha kadar eğlenmek isteyenler için bire bir. Les Airelles'in spa'sı sıcak jakuzisi ile bakım ve masaj seçenekleriyle ziyaretçileri şımartıyor. Çocuklu ailelerin de vazgeçilmezi olan Les Airelles'de çocuklara özel etkinlik alanı bulunuyor. Les Airelles, Alain Zanco ve Thierry Lasry gibi dünyaca ünlü markalarla işbirliği yapıyor ve misafirlerine dünyaca ünlü Hermes'ten özel hediyeler sunuyor.

Ünlü markalardan alışveriş imkanı

Louis Vuitton, Hermes, Valentino, Prada, Cartier, Fendi, Dior ve Chanel gibi dünyaca ünlü markaların mağazalarına ev sahipliği yapan Courchevel'de alışveriş yapmak isteyen misafirler Les Airelles'in otantik at arabası ile ulaşım sağlayabiliyor. Hermes'in logosundaki at arabasının hayata geçirilmiş hali ile merkeze inmek misafirler için keyifli bir aktivite haline geliyor.

Ünlülerin tercihi

Dünyanın ünlü müzayede firmaları arasında yer alan Christies ile Les Airelles'in duvarlarını süsleyen dünyaca ünlü ressam Chagall'ın orijinal resimlerinden almak mümkün oluyor. Les Airelles'de şimdiye kadar Forbes Dergisi'nin dünya en zenginleri listesinde yer alan pek çok ünlü konakladı.

Aralık'tan Nisan ayına kadar açık olan Les Airelles'de masalları andıran bir tatil sizi bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michelin Hermes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title