Haberler

Kar Maskesi Takıp Kuyumcuyu Gasp Etti, Bisikletle Kaçtı

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde kuyumcu dükkanına giren bir kişi, çalışan Hasan Tiryaki'yi tabancayla sol kolundan vurup bir miktar altın alıp bisikletle kaçtı.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde kuyumcu dükkanına giren bir kişi, çalışan Hasan Tiryaki'yi tabancayla sol kolundan vurup bir miktar altın alıp bisikletle kaçtı. Yaralı hastanede tedavi altına alındı.

Olay bu sabah Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde meydana geldi. Mecit Sarıoğlu'na ait kuyumcu dükkanında çalışan Hasan Tiryaki sabah işyerini açtığı sırada, dükkanın karşısında bulunan kahvehanede oturan bir kişi, yüzüne kar maskesi takıp elinde tabancayla içeri girdi. Hasan Tiryaki, altınları isteyen şüpheliye

müdahale etti. Çıkan boğuşma sırasında Tiryaki tabanca ile sol kolundan vurulup kanlar içerisinde yerde kaldı. Şüpheli ise aldığı bir miktar altınla kaçmaya çalıştı. Dükkandan çıkarken bir miktar altını da yere düşürdü. Daha sonra da bisikletle olay yerinden kaçtı. Silah sesi üzerine yardıma koşan çevredeki vatandaşlar, bisikletin peşinden koşmalarına rağmen şüpheliyi yakalayamadı. Yaralı Hasan Tiryaki çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çevrede geniş güvenlik önlemi başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title