Haberler

Kar Maskesi Takıp, Kamuflaj Giyerek Pompalı Tüfek ve Tabancayla Sokağa Çıktı

Olay, dün öğle saatlerinde eğlence mekanlarının yoğun olarak bulunduğu Küçükpark'ta meydana geldi.

Olay, dün öğle saatlerinde eğlence mekanlarının yoğun olarak bulunduğu Küçükpark'ta meydana geldi. Askeri kamuflaj giyen yüzüne de kar maskesi takan 40 yaşındaki K.G., bir eline pompalı tüfek diğer eline de tabanca alıp sokağa çıktı. Sokakta tabanca ve tüfekle dolaşan K.G., iddiaya göre elindeki pompalı tüfekle 3 el havaya ateş açtı. Silah sesini duyan vatandaşlar kısa süreli panik ve korku yaşadı. Olayın ardından K.G.'ye önce vatandaşlar, ardından da bölgeye yakın olan polis ekipleri müdahale etti. Gözaltına alınan K.G.'nin, psikolojik sorunlarının bulunduğu ve alkollü olduğu öğrenildi. İfadesinde, kimseyle bir sorunun olmadığı sadece kafasına estiği için böyle bir olayı yaptığını ileri süren K.G. hakkındaki işlemlerin devam ettiği bildirildi. Olay sırasında K.G., vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

kemal sksevingil@gmail.com:

avrupa ülkelerinde aynı seneryo yaşansa kafasına bir kurşun yerdi ! İnsansın TÜRKİYEm.

3
1
yanıtYanıtla
İSMOL DEDEfrenbogaz@yahoo.com:

DİZİ FİLM LERE BAK.HEPSINDE BU VAR.SIYAH BEYAZ ZAMANI HALKA GELECEK NESİLLERE MIRAS KALACAK ÇOK GUZEL SENARYOLAR ÜRETILIYORDU.FİTNE ORDUSU ULUSUN MAYASINI BOZDU

1
0
yanıtYanıtla
zehra altınözekzhraa_-_alltnzek@hotmail.com:

izmir işte

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title