Haberler

Kar Küreme İşçileri Kar Altında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tem Otoyolu Ümraniye mevkiinde kar temizleme çalışmaları yaptıkları sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden karayolu işçilerinden Alican Gürkan ile Abdullah Ceylan son yolculuklarına uğurlandı. Beykoz Ortaçeşme Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde Ceylan ve Gürkan'ın başta aileleri olmak üzere mesai arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

Uzun yıllardır Karayolları Genel Müdürlüğü'nde çalışan Abdullah Ceylan (52) ve Alican Gürkan'ın (53) cenazeleri tören için saat 11.00 sıralarında Beykoz'daki Ortaçeşme Merkez Camii'ne getirildi. Cenazeye aileleri, yakınları ve çok sayıda mesai arkadaşları katıldı. 2'si kız bir oğlu olan Abdullah Ceylan için taziyeleri oğlu Onur ile ağabeyi Atilla Ceylan, yine 2'si kız olmak üzere 3 çocuğu olan Alican Gürkan için de taziyeleri oğlu Furkan, ağabeyleri Selamet, Tahsin ile kardeşi Mustafa Gürkan kabul etti. Yan yana konan tabutların başında aileleri ve mesai arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

KAZA DEĞİL...

Hayatını kaybedenlerin yakınları olayın bir kaza değil cinayet olduğunu belirterek 3 kişinin ölümüne neden olan ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü için en ağır cezanın verilmesini talep ettiler. Alican Gürkan'ın ağabeyi Selamet Gürkan, büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, "Alkollüymüş. Allah'ından bulsun. Başka ne söyleyebilirim ki" diye konuştu.

Kardeşinin emekliliği geldiği halde çalışmaya devam ettiğini kaydeden Selamet Gürkan, "Hayat şartları nedeniyle çalışmaya devam ediyordu. Çünkü çocukları okuyordu ve emeklilik için onların okullarını bitirmesini bekliyordu" dedi.

TRAFİK CANAVARI BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL"

Kardeşi Mustafa Gürkan ise "Trafik canavarı, başka hiçbir şey değil. Bu gibi olaylar yaşanmasın isteriz. 3 eve ateş düştü. Alkol alıp araba kullanmasınlar. işte boşu boşuna 3 eve ateş düştü. Burada yapılacak şey alkol alan abilerim kardeşlerim taksi çağırsınlar. Arabaya binip trafiğe çıkmasınlar" ifadelerini kullandı. Abdullah Ceylan'ın halasının oğlu İhsan Ceylan ise olayın bir kaza olmadığını cinayet olduğunu savundu. Abdullah Ceylan'ın kardeşi Atilla Ceylan da başka kazaların yaşanmaması ve insanların hayatını kaybetmemesi için sürücülerden alkollü araç kullanmamalarını istedi.

Atilla Ceylan, "Alkol yasaklandı diye hop oturup hop kalktılar. Niye yasaklanmasın? İşte bundan dolayı yasaklansın. O aracı ona verende de kabahat var, onu sarhoş sarhoş sokağa salanda da...Yalvarıyorum başkasının canı yanmasın" diye konuştu.

BİNALİ YILDIRIM ÇELENK GÖNDERDİ.

Cenazeye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım çelenk gönderdi.

BEYKOZ'DA TOPRAĞA VERİLDİLER

Helallik alınmasının ardından iki mesai arkadaşı için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Gürkan'ın cenazesi Beykoz Tokatköy Mezarlığı'na, Ceylan'ın cenazesi ise Hz. Yuşa Hazretleri Mezarlığı'na defnedildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Ceylan Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title