Haberler

Denizli'de Kar, Karpostallık Görüntüler Oluşturdu

Güncelleme:

Denizli'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı vatandaşları mutlu ederken, birçok kişi yağan lapa lapa kar altında özçekim yaptı.

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yağışı, yerini daha sonra kara bıraktı. Lapa lapa yağan kar yağışının ardından Denizli’de adeta kartpostallık görüntüler oluştu. Havanın da iyi olmasını fırsat bilen vatandaşlar kendilerine dışarı attı. Delikliçınar Meydanı’nda bulunan horoz heykelinin önüne gelen birçok kişi horozla birlikte karın altında fotoğraf çektirdi. Bazı gençler özçekim yaparken, birçok kişi yağan karın tadını çıkardı.

Yağan kar yollarda birikmeye başlarken, Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan yolda aksamalar meydana geldi. Cankurtaran Mevki’nden gidecek olan araçlar zincirsiz olarak salınmazken, TIR’lar ise yol kenarında bekletiliyor. Polis ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de hazırlıklı bir şekilde beklerken, yoğun kar yağışının olduğu yerlerde okulların tatil edilmesi ile ilgili ise belirsizlik sürüyor.

Şu ana dek Kale ilçesinde okulların tatil edildiği açıklanırken, kar yağışının devam etmesi halinde diğer ilçelerde de okulların tatil edilebileceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Yağan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title