Haberler

Kar Doğuda Etkili Oluyor (3)

KAPALI YOLLAR GÜÇLÜKLE AÇILIYORVan ve ilçelerinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi.

KAPALI YOLLAR GÜÇLÜKLE AÇILIYOR

Van ve ilçelerinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Birçok mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Van Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları karla mücadele ekipleri kapalı yolları açmak için seferber oldu. Van'ın Gevaş İlçesi'nde aşırı sis ve yoğun kar yağışına rağmen ekipler yer yer 60 santimetreyi bulan karla mücadele ediyor. Zaman zaman görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü bölgede ekipler çalışmalara ara vermek zorunda kalıyor.

KAYAK TESİSİNE GİDEN 10 KİŞ MAHSUR KALDI

Bu arada Van'ın Gevaş İlçesi'ne 16 kilometre uzaklıktaki Abalı Kayak tesislerine giden 10 kişilik bir grup, kar ve tipi yüzünden araçlarını kayması sonucu mahsur kaldı. Haber verilen Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri 2 saatlik çalışmayla bölgeye ulaşarak kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gevaş 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title