Haberler

Kar Birbirinden Farklı Görüntüler Oluşturdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehrin farklı yerlerinden kaar manzaraları Tekirdağ-Hayrabolu yolunda yolda kalan araçlardan ve karla mücadele ekiplerinin çalışmalarından görüntüler TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da ise yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehrin farklı yerlerinden kaar manzaraları

Tekirdağ- Hayrabolu yolunda yolda kalan araçlardan ve karla mücadele ekiplerinin çalışmalarından görüntüler TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da ise yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor.

Kent merkezi ve ilçelerde gece boyu etkili olan kar ve tipi nedeniyle il genelinde 77 mahalledeki yol ulaşıma kapandı.

Buzlanma ve tipi nedeniyle kısmen trafiğe kapanan Şarköy- Malkara, Tekirdağ-Hayrabolu, Tekirdağ- Malkara ve Tekirdağ-Muratlı karayolları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 18. Şube Şefliği ekiplerinin çalışmaları sonucu açıldı.

Hayrabolu-Malkara yolunda, bir tırın devrilmesi sonucu trafiğe kapanan yolda ise çalışmalar sürüyor.

Yoğun kar nedeniyle şehrin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, kent merkezi beyaza büründü. Süleymanpaşa ilçesinde, belediye ekipleri karla kaplanan kaldırımları ve ana arterlerdeki temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hayrabolu Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title