Haberler

Kaptaj Tesisleri Misafirlerini Ağırladı

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile gazeteci yazar Fehmi Koru, eşleriyle geldikleri Malatya'da içme suyunun çıkış noktasının bulunduğu Kaptaj'ı gezdi.

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile gazeteci yazar Fehmi Koru, eşleriyle geldikleri Malatya'da içme suyunun çıkış noktasının bulunduğu Kaptaj'ı gezdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdamer'in misafiri olarak eşleriyle Malatya'ya gelen Dinçer ve Koru, Kaptaj tesislerini gezdi. Malatya'nın her alanda geliştiğini belirten Dinçer, " Malatya'dan su çeşmeden içilir. Arıtılmadan gönül rahatlığıyla içilebilen bir suya sahip olan Malatya çok şanslı. Kaptaj'ı gezme ve inceleme imkanı buldum. Allah'ın lütfu olan bu suyun vatandaşa ulaştıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Koru da Kaptaj'ın Malatya'ya yakışan bir tesis olduğunu kayderek, "Tüm yorgunluğum tesisi gördükten sonra geçti. Suyun gözünü izlerken dinlendim. Gerçekten hayran kaldım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Fehmi Koru Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title