Haberler

Kaplıcada Fenalaşarak Hayatını Kaybeden Genç

Edirne'de vatani görevini yapan ve izinli olarak memleketi Amasya'ya gelerek, arkadaşlarıyla Samsun'un Havza ilçesinde girdiği kaplıcada fenalaşarak hayatını kaybeden Aslan Kurnaz (21), memleketi Suluova'da toprağa verildi.

Edirne Merkez Komutanlığı'nda inzibat olarak vatani görevini yapan Kurnaz'ın cenazesi, Suluova ilçesine bağlı Bayırlı köyündeki baba evine getirildi, burada helallik alındı.

Kurnaz'ın cenazesi, öğle vakti Suluova Müftüsü Hüseyin Okuş'un kıldırdığı cenaze namazından sonra köy mezarlığında askeri törenle toprağa verildi.

Amasya Merkez Komutanı Piyade Albay Mehmet Sedat Özkoç ile Suluova İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Yusuf Avcı aileye başsağlığı ve sabır temennilerinde bulundu.

Baba Teyfik Kurnaz (55) oğlunun daha önce kalbinden bir sağlık sorunu yaşamadığını belirtti.

Anne Gülcan Kurnaz (50) ise "Ben sana doyamadım selvi boylu oğlum, ölüm sana yakışmadı güzel oğlum" diyerek, gözyaşı döktü.

Kurnaz'ın henüz 8 aylık asker olduğu ve geldiği 20 günlük izinin bitimine 1 hafta kaldığı öğrenildi. Kurnaz'ın kardeşi Ferdi Kurnaz'ın (15) İzmir Maltepe Askeri Lisesi 9. sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.

Olayın geçmişi

Edirne Merkez Komutanlığı'nda inzibat askeri olarak vatani görevini yapan ve izin için memleketi Amasya'nın Suluova ilçesine bağlı Bayırlı köyüne gelen Aslan Kurnaz, dün, arkadaşları ile Havza ilçesine gelerek bir otelin kaplıca havuzuna girmiş, bir süre sonra fenalaşarak baygınlık geçirmişti. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde müdahalesinin ardından Havza Devlet Hastanesine kaldırılan Kurnaz, ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği belirlenmiş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - Amasya

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Merkez Suluova Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title