Haberler

Kaplan Kardeşlerin Mutlu Günü

Kaplan Kardeşler Halı Onursal Başkanı Mehti Kaplan’ın oğlu İlyas Kaplan ile İş Adamı İlhan Kahar’ın kızı Seda Kahar, Burç Park’ta düzenlenen mevlitli bir düğünle dünya evine girdi.

Kaplan Kardeşler Halı Onursal Başkanı Mehti Kaplan'ın oğlu İlyas Kaplan ile İş Adamı İlhan Kahar'ın kızı Seda Kahar, Burç Park'ta düzenlenen mevlitli bir düğünle dünya evine girdi.

İş, sanayi ve siyaset dünyasının bir araya geldiği düğünde, çiftin nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, Halil Kaplan, Ömer Gümüş ve Mehmet Topdemir şahitlik yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kaplan ailesinin Gaziantep ve Kilis'te önemli hayır işleri gerçekleştirdiklerini, eğitim başta olmak üzere birçok konuda üzerilerine düşeni yaptıklarını ifade ederek böyle bir nikahta olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Kilis Valisi Süleyman Tapsız ise, genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını gelin Seda Kaplan'a verdi. Konuklarla yakından ilgilenen Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan da böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve yakınlarına teşekkür etti. Okunan Kuran'ı Kerim'in ardından yapılan sema gösterisi büyük ilgi görürken gecenin ilerleyen saatlerine kadar okunan ilahiler konukların beğenisini kazandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Kaplan Fatma Şahin Gaziantep Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title