Haberler

Kapkaççının Savunması: Para Dolu Çantayı Görünce Dayanamadım

Adana'da ATM'ye para yatırmaya çalışan kadın muhasebeci 37 yaşındaki E.A.'nın içinde 10 bin lira olan çantasını çalan 21 yaşındaki Cengiz Taş, kısa sürede yakalandı.

Adana'da ATM'ye para yatırmaya çalışan kadın muhasebeci 37 yaşındaki E.A.'nın içinde 10 bin lira olan çantasını çalan 21 yaşındaki Cengiz Taş, kısa sürede yakalandı. Taş, ifadesinde para dolu çantayı görünce dayanamadığını söyledi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde bir şirkette muhasebeci olarak çalışan E.A., kasadaki 10 bin lirayı yatırmak için bankaya gitti. İşlemi ATM'den yapmak için sıra bekleyen kadını fark eden Cengiz Taş da sıraya girdi. E.A. işlem yaparken Taş, içinde 10 bin lira olan çantayı alıp kaçtı. Kadının çığlığı üzerine vatandaşlar ile bankanın güvenlik görevlileri şüpheliyi 100 metre kaçamadan yakaladı. Para dolu çanta elinden alınan Cengiz Taş, ifadesi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olan Taş, ifadesinde, "Para dolu çantayı görünce dayanamadım" diyerek suçunu itiraf etti. Adliyeye sevk edilen Taş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title