Haberler

Kapkaççı Suç Makinesi Çıktı

Adana'da iki ayrı kapkaç olayını gerçekleştirdiği ileri sürülerek yakalanan zanlının 14 yıl 3 ay kesinlemiş hapis cezası ve 78 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Ö. (24) 24 Ağustos 2014 tarihinde Yeşilyurt Mahallesi'nde Dürdane Yolurmaz (28) isimli bir kadının sırt çantasını kapkaç yöntemiyle çalıp 01 KF 454 plakalı otomobille kaçtı. Genç kadın hemen polisi aradı. Polis otomobilin plakasını ve kapkaççının eşkalini alarak zanlıyı aramaya başladı. 

Yapılan çalışmada otomobilin Hasan Ö. tarafından kiralandığı belirlendi. Polis bunun üzerine Hasan Ö.'yü bulmak için evine operasyon yaptı. Ancak Hasan Ö. bulunamadı. Polis daha sonra zanlıyı yakalamak için gidebileceği yerlere şok baskınlar yaptı. Zanlı 13 Eylül günü takip sonucunda Şakirpaşa Mahallesi D-400 karayolunda yakalandı. Emniyete getirilip sorgulanan şahıs kapkaç yapmadığını söyledi ancak müşteki tarafından teşhis edildi.

GBT araştırmasında zanlının hırsızlık, dolandırıcılık ve kapkaç suçlarından 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu, ayrıca yine aynı suçlardan dolayı cezaevinde yatarken firar ettiği belirlendi.

Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında Hasan Ö. kapkaç yapmadığını iddia ederek, "Firar olduğum için arandığımdan yakaladılar" dedi.

Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

FATİH KEÇE

ADANA 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title