Haberler

Ev Sahibine Kapıyı Dev Piton Açtı!

Güncelleme:

Avustralya'da dev bir piton, girdiği evde yılan avcıları tarafından yakalandı. Yılanın verdiği bir poz ise, sosyal medyada gündem oldu.

Avustralya'nın Queensland eyaletinde, bir eve banyoda tavanındaki spotların boşluğunda giren pitonun çekilen fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu.

BANYO BOŞLUĞUNDAN GİRMİŞ

Avustralya'nın Queensland eyaletinde, piton yılanı banyosunda spot ışıklarının boşluğundan eve girdi girdi.

EV SAHİBİ YILAN AVCILARINI ÇAĞIRDI

Ev sahibinin haber vermesi üzerine gelen yılan avcıları (Snake Catchers from Brisbane) tarafından yakalanan dev pitonunun banyodan giriş anı ve ev içinde gezinmeleri fotoğraflandı. Yılanın verdiği bir poz ise, sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Evdeki çocuk odasında giren piton, burada önce yatağın üstüne çıktı, boyu boyunca uzandı ardından da kapıya tırmandı.

Yılan kapıdayken çekilen fotoğrafa ise "Kapıyı yılan açtı" esprilerine neden oldu. Yılan avcıları yakaladıkları yılanı yetkililere teslim etti.

Banyonun spotlarından eve giren yılan, evin diğer odalarına da geçiyor. Yılan, çocuk odasında yatağın üstüne uzanıyor, daha sonra kapıya tırmanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Queensland Avustralya Belgesel Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

VATANSEVER44:

ne kötü memleket burası, mağazalara bile giriyor pitonlar, klozetlerden çıkıyorlar. korku filmi gibi

14
1
yanıtYanıtla
fero:

bizim ülkede her yerde yılan var

yanıt0
yanıt0
akay:

Klozetten mi çıkıyor? Ciddi misiniz? Hiç duymadım böyle bir şey, çok korkunç

yanıt0
yanıt0
urfali:

inanılmaz olay

4
1
yanıtYanıtla
Genclik:

bizde yoq

2
0
yanıtYanıtla
Tc:

Şahmeran hikayesine çok benziyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title