Haberler

Kapısının Önünü Temizleyen Vatandaş Örnek Oluyor

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde Salman Banmaz isimli vatandaş her gün kapısının önünü süpürerek çevresine ve görenlere örnek oluyor.

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde Salman Banmaz isimli vatandaş her gün kapısının önünü süpürerek çevresine ve görenlere örnek oluyor.

Karapürçek ilçesinde ikamet eden ve berberlik mesleğini icra eden Salman Banmaz her gün kapısının önünü süpürerek çevresine ve görenlere örnek oluyor. Banmaz, "Her şeyi devletten, belediyeden beklemeyelim. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse Karapürçek ilçemiz temiz kalır. Her insan evini temizlediği gibi kapısının önünü temizlerse o sokağın tamamı temiz kalır. O sokak temiz olursa mahallenin hepsi temiz olur. Halkımız da, ilçe yaşam bilinci yerleşmemiş. Belediye temizliyor, biz pisletiyoruz. İlçede yaşamanın bir bedeli olmalı. Ben her sabah dükkanımın önünü temizliyorum her esnaf kendi dükkanının önünü temizlemeli. Ne diyor bir Alman atasözünde; Herkes kapısının önünü süpürürse şehir tertemiz olur. Temiz bir çevre istiyorsan, önce kendi kapının önünü süpür" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karapürçek Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title