Haberler

Kapıkule Sınır Kapısında Oy Verme İşlemleri Devam Ediyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Oy kullanan Muğla Dağ'la röportaj, - Detay görüntüler Genel seçimlerde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler oy kullanma işlemlerine devam ediyor.Yunanistan ve Bulgaristan'a açılan sınır kapılarının bulunduğu Edirne'de Kapıkule, Hamzabeyli, İpsala ve Pazarkule gümrük kapılarında kayıtlı seçmen oylarını verebiliyor.Oy verme işleminin başladığı 8 Mayıs Cuma gününden bu yana  Bulgaristan'a açılan Kapıkule'de 3, Hamzabeyli'de 1, Yunanistan'a açılan gümrük kapılarından İpsala'da 1 ve Pazarkule'de de 1 sandıkta devam eden oy verme işleminde bugüne kadar bine yakın seçmenin oy kullandığı öğrenildi.Oy verme işlemi 7 Haziran Pazar saat 17.00'de sona erecek.Lüksemburg'dan Türkiye'ye yıllık iznini kullanmak üzere gelen Muğla Dağ da oyunu Kapıkule Gümrük Kapısı'nda "Vatana millete hayırlı olsun" diyerek kullandı. Dağ, oyunu Türkiye'de kullandığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Güzel bir Türkiye için böyle devam etmesini isteriz" dedi.Hollanda'dan Türkiye'ye gelen Mürvet Orman ise Hollanda'da oy verme işlemi başlamasına rağmen Türkiye'de oy vermek için Kapıkule'de oylarını kullandıklarını söyledi. - Dereköy Gümrük KapısıKırklareli'nin Bulgaristan'a açılan kapısı Dereköy'de de 1 sandıkta oy verme işlemi sürüyor.Kırklareli Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Özkök, oy verme işlemi başladığından bu yana Dereköy Gümrük Kapısı'ndan 40 seçmenin oy kullandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Dereköy Türkiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title