Haberler

Kapıkule'de Otobüsün Bagajından 9 Kaçak Çıktı

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda bir otobüsün bagaj bölümüne gizlenmiş vaziyette yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir otobüsün bagaj bölümüne gizlenmiş vaziyette yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Gümrük Sahası'na yurtdışına çıkış yapmak üzere gelen ve şoförlüğünü Türk uyruklu H.E. ve M.K.'nin yaptığı Türk plakalı otobüste Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Emniyet personelince yapılan aramada, otobüsün bagaj bölümüne gizlenmiş vaziyette yasadışı olarak yurtdışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan araç sürücüleri Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilirken, yakalanan göçmenler ise Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title