Haberler

Kapama Bahçe Kontrolleri Yapıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Tavşanlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, yurt içi sertifikalı fidan desteklemesi amacıyla 2006-2014 yılları arasında oluşturulan toplam 306 dekar kapama ceviz ve elma bahçeleri kontrolü yapıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tavşanlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, yurt içi sertifikalı fidan desteklemesi amacıyla 2006-2014 yılları arasında oluşturulan toplam 306 dekar kapama ceviz ve elma bahçeleri kontrolü yapıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 'nde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Kaya ve Tekniker İsmet Güleç tarafından yapılan kapama bahçe kontrollerinde zaman zaman İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel ve teknik personellerin katılımıyla gerçekleştirildi, bahçe ziyaretlerinde çiftçilerle karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. (Tİ -EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title