Haberler

Kapalı Yol Kamyoncuları İsyan Ettirdi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, 3 aydır trafiğe kapalı olan ova köyleri yolu, bu güzergahta bulunan fabrikalara gidemeyen kamyoncuların tepkisine sebep oluyor.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 3 aydır trafiğe kapalı olan ova köyleri yolu, bu güzergahta bulunan fabrikalara gidemeyen kamyoncuların tepkisine sebep oluyor.

Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi çok sayıda kamyoncu, yol çalışmasından dolayı 3 aydır kapalı olan Hotanlı Köyü yolunda eylem yaptı. Yaklaşık 15 civarında köye ulaşımı sağlayan ve yol çalışması sebebiyle trafiğe kapatılan Hotanlı köyü yolunda 20 gündür hiçbir çalışma yapılmadığını iddia eden Kooperatif Başkanı Hüseyin Süzen, 3 kilometrelik Hotanlı köyüne 45 kilometre dolaşarak gidebildiklerini söyledi.

Tamek ve Tat gibi fabrikalara 6 kilometrelik yol teklifi verdiklerini, fakat yolun kapalı olması sebebiyle gidip gelmelerinin 90 kilometreyi bulduğunu, bu yüzden zarar ettiklerini ifade eden Süzen, "Set yolundan gidelim dedik, DSİ buna izin vermedi. Zaten gitmek isteyenler de çamurlu yolda kaldı. Çoğu arabamız ciddi zarar gördü. Şimdi bizde 45 kilometrelik Tophisar köyü yolunu kullanıyoruz. 6 kilometrelik yol için 45 kilometre gidiyoruz. 3 aydır 3 kilometrelik yolu yapamadılar. Müteahhit firma yolu Karayolları'na teslim ettim diyor. Bu yolu yapmak kimin görevi? Vali, milletvekili, kaymakamlık, belediye, her kim ilgilenecekse bir an önce ilgilenip mağduriyetimizi gidersinler. Yoksa Bandırma yolunu trafiğe kapatırız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title