Haberler

Kapaklı Kaymakamlığı Yeni Yerine Taşındı

Güncelleme:

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Kaymakamlığı, Pınar Bulvarı üzerinde kiralanan Özbirlik Plaza'ya taşınma çalışmalarını tamamladı.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Kaymakamlığı, Pınar Bulvarı üzerinde kiralanan Özbirlik Plaza'ya taşınma çalışmalarını tamamladı. Kapaklı Kaymakamlığı ve birimleri taşınma sürecinin ardından kendi binasında hizmet vermeye başladı.

Kapaklı Kaymakamlığı'nın İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı 61/B Özbirlik Plaza'ya taşınmasının ardından Nüfus Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü aynı binada hizmet vermeye başladı. Yapılan planlamaya göre Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü artık Hükümet Konağı'nın birinci katında vatandaşlara hizmet verecek. Hükümet Konağı'nın zemin katında Tapu Sicil Müdürlüğü, ikinci katında ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet verecek. Hükümet Konağı'nın üçüncü katı Mal Müdürlüğü'ne, dördüncü katı ise Kadastro Müdürlüğü, Dernekler ve Tüketici Hakem Heyeti'ne tahsis edildi. Hükümet Konağı'nın beş ve altıncı katlarında ise Kapaklı Kaymakamlığı hizmet verecek.

Başta İlçe Nüfus Müdürlüğü olmak üzere devlet dairelerindeki işlemler için Çerkezköy'e gitmelerine gerek kalmayan Kapaklılılar, Hükümet Konağı'nın açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, "Yıllardır tüm resmi işlemlerimiz için buradan Çerkezköy'e gitmek zorunda kalıyorduk. Sonrasında Kapaklı ilçe oldu. Fakat devlet daireleri gerekli altyapı olmadığı için tam anlamıyla ilçemizde hizmet vermeye başlayamamıştı. Şimdi Hükümet Konağımız açılıyor. Tüm bu yaşadığımız sıkıntılar geride kalacak. Bu durumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title