Haberler

Kapaklı İsmetpaşa'ya Modern Park

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi’nin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmalarına bir yenisi de İsmet Paşa Mahallesi’nde ekleniyor.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi'nin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmalarına bir yenisi de İsmet Paşa Mahallesi'nde ekleniyor. Yapım çalışmaları aralıksız devam eden İsmetpaşa Parkı'nın Kasım ayı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsmet Paşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen park yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsmet Paşa parkında, konut yaşamına uygun, vatandaşların aile bireyleri ile birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarlandığını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İsmetpaşa Parkı proje alanında 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi, kulis, tuvalet ve gözlem odası, 1 adet su deposu, amfi sahnesi, oturma alanları ve havuz birimleri, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yer alacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title