Haberler

Eczacılardan Kapaklı Belediyesi'ne Ziyaret

Güncelleme:

Tekirdağ Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaygısız, Kapaklı'da faaliyet gösteren eczacılarla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaygısız, Kapaklı'da faaliyet gösteren eczacılarla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Ezcacılarla bir süre görüşen Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son yıllarda hızla yenilenen ve ilerleyen sağlık sektörünün temel taşlarından olan eczacıların rolünün, toplumun içindeki yerinin giderek güçlendiğini söyledi.

Eczacıların, ülkenin her köşesinde, gece gündüz demeden insanların sağlığı için verdikleri hizmet ile her türlü övgüyü hak ettiğini ifade eden Mandalı, şöyle konuştu:

"Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan ilacın, üretimini ve vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı, özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Kapaklı Anadolu Lisesi yöneticilerinden Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk ve Müdür Yardımcısı Yıldız Ersoy, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Mandalı ile bir süre görüşen Türk, Mandalı'ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki dönemlerde de aynı desteği beklediklerini söyledi.

Mandalı da belediye olarak eğitime her zaman destek vereceklerini belirterek, "Eğitime verilen destekler her zaman büyük bir öneme sahip bizim için. Bu nedenle Kapaklı Belediyesi olarak eğitime her zaman destek veriyoruz, bundan sonra da aynı şekilde desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Mandalı, stajyer öğrencilerle bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediyede staj yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Mandalı, belediye binasında düzenlenen toplantıda, belediyede aynı anda farklı birimlerde görevli 30 stajyer öğrencinin görev yaptığını belirterek, stajın eğitimin pratiğe ve tecrübeye dönüşmesi ile geleceğe yön vermesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Bir insanın bilmesi kadar kendisini yetiştirmesinin de önemli olduğunu ifade eden Mandalı, "Bu bağlamda, yaptığı meslekle ve işindeki başarısıyla önemsenmesi çok önemlidir. Bunun için güvende gereklidir. Güven mutlaka olmalı ama, tabii ki kontrol de olmalı. Biz bu esasla çalışıyoruz. Bundan sonraki eğitim ve iş hayatınızda da başarılar diliyorum" dedi.

Toplantıya, stajyer öğrenciler ve belediye yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title