Haberler

Kapaklı'dan Geçen Derenin Pis Kokuları Çekilmez Oldu

Tekidağ’ın Kapaklı ilçesinin ortasından geçen derenin çevreye saçtığı kötü koku vatandaşlar tarafından çekilmez oldu.

Tekidağ'ın Kapaklı ilçesinin ortasından geçen derenin çevreye saçtığı kötü koku vatandaşlar tarafından çekilmez oldu.

Kapaklı'da ilçe içinden geçen dereden gelen kötü kokular, bölgede yaşayan vatandaşları adeta canından bezdirdi. Kapaklı Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi sakinleri, ilçenin ortasından geçen dereden gelen pis kokuların ve deredeki çirkin görüntünün bir Büyükşehir ilçesi olan Kapaklı'ya yakışmadığını belirterek yetkilileri göreve davet etti.

Erbay Caddesi Kalender Sokak ve Ozan Sokak sakinleri, semtlerinden geçen dere ile ilgili yaşadıkları soruna yıllardır herhangi bir çözüm üretilmediğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir oldu. Kapaklı'mız da Büyükşehirin en gözde ilçelerinden biri. Fakat gelin görün ki bu gözde ilçenin göbeğinden dere değil adeta lağım akıyor" dedi.

Bölge sakinleri başta dere kenarında oyun oynayan çocukları olmak üzere tüm Kapaklı halkının sağlığının tehdit altında olduğunu ifade etti.

Dere kenarında bulunan hemen hemen bütün evlerin kanalizasyon atıklarının dereye boşaltıldığını kaydeden vatandaşlar, "Bugün semtimizi adeta sivrisinekler istila etmiş durumda. Konuyu yetkililere defalarca ilettik fakat herhangi bir netice alamadık" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title