Haberler

Kapaklı'da Ülkücüler Başbuğ Türkeş'i Unutmadı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Alparslan Türkeş'i rahmetle andıklarını kaydeden Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, "Milyonlarca Müslüman Türk'ün gönlüne Türklük sevgisi aşılayan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i 17. ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz" dedi.

Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi MHP'nin merhum Genel Başkanı Alpaslan Türkeş'i vefatının 17'nci yıl dönümünde andı. Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, yaptığı açıklamada "Gerçek bir inanç ve dava adamı olan Alparslan Türkeş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından milli devlet yapısının ve milli kimliğin geniş kitleler tarafından benimsenmesinde ve yüceltilmesinde tarihi bir rol oynamıştır. Kelimenin tam anlamıyla ikinci nesil gerçek bir Kuvay-ı Milliye önderi olan Alparslan Türkeş, bütün hayatını Türk milletinin mutluluğu, esenliği ve aydınlık yarınları için çalışarak geçirmiştir" diye konuştu.

Alparslan Türkeş'in Türk gençliğine milli ve manevi değerleri aşılayarak, Müslüman Türk kimliği özelliklerine sahip, ülkesi ve devleti için hizmet aşkıyla dolu ülkücü nesiller yetiştirdiğini kaydeden Ayhan, "Başbuğ Türkeş'in en büyük eserlerinden birisi olan idealist Ülkücü gençlik, Türk milletinin geleceğinin teminatı olarak her daim nöbetine devam etmektedir. Başbuğ Türkeş'in en önemli mirası ise Türk milletini çağlar üzerinden sıçratarak medeniyet yarışında ön saflara geçirecek aksiyonun siyasi organizasyonu olarak kurulan Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Büyük davalar gibi büyük liderlerin de ölümsüz olduğu gerçeğinden hareketle, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ve onun misyonunu sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi'nin her daim Ülkücü Türk gençliği tarafından yaşatılacağından hiçbir şüphemiz yoktur" dedi.

Ayhan, "Hakka yürüdüğü andan itibaren Başbuğ Türkeş'in Rahle-i Tedrisinden geçmiş birisi olarak mevcut liderimiz Devlet Bahçeli, devletin milleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğü ilkesine bağlı olarak O'nun bıraktığı kurumlarda hizmetine devam etmektedir. Hem Ülkü Ocaklı hem de O'nun oluşturduğu siyasi organizasyonumuz Milliyetçi Hareket Partisi'nde birlikte Türk milletine hizmet etmiş bir kadro insanı olarak, Alparslan Türkeş'in misyonu ve çizgisinin rehberliğinde kutlu yürüyüşümüzü sürdürmeyi bir şeref addediyoruz. Uzun ve çetin yolumuzda her türlü menfaati, tehditleri ve engelleri elinin tersiyle iterek Türkeş'in izinde kutlu davamızın yolunda eğilmeden bükülmeden yürümeyi başaranlara selam olsun. Hizmetleriyle büyük Türk milletinin ve bütün Türk dünyasının gönlünde eşsiz bir yer edinen Başbuğ Alparslan Türkeş'i bir kere daha rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title