Haberler

Kapaklı'da Kaldırımlar Modernize Ediliyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımları modernize ediyor.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımları modernize ediyor.

Kapaklı Belediyesi ekipleri uzun süredir devam ettirdiği kaldırım çalışmaları kapsamında Vatan Caddesi ve Kıbrıs Caddesi kaldırımlarını yeniliyor. Bozulan kaldırım taşları ve bordürleri kepçe ile söken ekipler, daha sonra zemine kum sererek tesviye çalışması yapıyor. Kaldırım yapımında görme engelli kılavuz ve uyarıcı yüzey taşları, beton parke taşları, beton bordür malzemelerde TSE standartlarına uygun olan malzemeler kullanılıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İlçemizin birçok noktasında ekiplerimiz canla başla çalışıyor" dedi. Vatandaşların yapılan kaldırımları rahatlıkla kullanabilmesi için çalışmalara büyük özen gösterdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İlçemizin birçok noktasında ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Kapaklı halkı yapılan çalışmaları yerinde görerek bizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Yapılan hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanması bizleri oldukça memnun ediyor" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vatan Caddesi Tekirdağ Kapaklı Kıbrıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title