Haberler

Kapaklı'da İsmetpaşa Mahallesinin Su Krizi Çözüldü

Güncelleme:

İsmetpaşa Mahallesi su hattında kaynaklanan sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde sağanak yağışlar nedeniyle İsmetpaşa Mahallesi su hattında kaynaklanan sorunları çözmek için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmetpaşa Mahallesi'nde arıza oluştuğunu ve ekiplerin üç gün boyunca aralıklarla çalıştığını kaydederek, "Mevsim normallerinin üzerinde yağan yağmur toprakta fazla derecede yumuşamaya neden olmuştur. Bu yumuşama nedeniyle su şebekesindeki boruların kırılmaları kolaylaşmıştır. Yaşanan bu boru kırılmaları da su hatlarının tıkanmasına ve su arızalarına neden olmuştur. Yaşanan bu sorunu gidermek için Belediyemiz Su Arızası Giderme Ekipleri gece gündüz yoğun bir çalışma içerisindedir" dedi.

Mümkün mertebede arızaların en aza indirilmesine gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Mandalı, "Çıkan arızalara da kısa süre içerisinde çözüm bularak vatandaşlarımızın su arızalarından en az biçimde etkilenmelerine çalışıyoruz. Bu nedenle son günlerde İsmetpaşa Mahallemizde yaşanan su kesikliğinden dolayı mahalle halkımızdan özür diliyoruz. Ayrıca şu an İsmetpaşa mahallemizdeki arıza giderilmiş olup, sularımız ana şebeke hattına verilmiştir" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title