Haberler

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Bahçesi Yeşilleniyor

Güncelleme:

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürlüğü görevine geri dönen Suat Yüksel, ilk iş olarak okulun bahçe ve çevre düzenlemesinin yapılması için kolları sıvadı.

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa ettikten sonra Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürlüğü görevine geri dönen Suat Yüksel, ilk iş olarak okulun bahçe ve çevre düzenlemesinin yapılması için kolları sıvadı.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel'in göreve başlaması ile birlikte okulda da bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Bölgedeki hayırsever ve eğitim dostları ile irtibata geçen Kapaklı Belediyesi Okul Müdürü Suat Yüksel, okulun bahçesinin yeşillenmesi ve çevre düzeninin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında okulun bahçesinde çim ve çiçek ekimi için zemin hazırlanması çalışmaları tamamlandı. Bahçe ve çevre düzenlemeleri kapsamında daha sonra ise fidan dikimi yapılacağı ifade edildi.

Çocuklarını Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nda okutacak olan veliler, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin, bahçe ve çevre düzenlemesi yapılmış bir okulda daha sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim göreceğine inandıklarını söyleyen veliler, "Okul yönetimimizi ve bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Biz eğitim için yapılan her türlü çalışmanın hayırlı olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title