Haberler

Kapaklı Belediyesi'nden Sonbahar Temizliği

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sonbahar'ın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklardaki yaprakları temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sonbahar'ın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklardaki yaprakları temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde başlattıkları temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirterek, cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve site önlerinin temizlenerek kış aylarına hazırlandığını söyledi.

Çalışmalar kapsamında, sonbaharın gelmesi ile birlikte atıl durumda bırakılan ilçedeki tüm arsalarda birikmiş hafriyat, moloz ve çöplerin ekipler tarafından toplandığını, savrulmuş ağaç yaprakları ve dalların temizlendiğini ifade eden Mandalı, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız temizlik konusunda daha duyarlı olmalı. Belediye vatandaş işbirliği çerçevesinde ilçenin örnek ilçe statüsüne kavuşması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Temiz ve daha kaliteli bir ilçe için belediye olarak tüm imkanlarımızı bizler seferber ediyoruz. Çünkü temizlik konusunda çok hassasız. Rutin temizliklerimizin dışında belediye olarak ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki defa ilçemiz de genel temizliğimizi yapıyoruz. Özverili bir şekil de bizler ile işbirliği yapan vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet eden personelime teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Yerel

Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title