Haberler

Kapaklı Belediyesi Halk Bankası ile Protokol İmzaladı

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi, Halk Bankası ile birlikte Kapaklılılara ve Kapaklı’da gayrimenkulü olup da başka şehirlerde oturan vatandaşlara vergilerini ödemede yeni bir olanak sağlayacak çalışma başlattı.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi, Halk Bankası ile birlikte Kapaklılılara ve Kapaklı'da gayrimenkulü olup da başka şehirlerde oturan vatandaşlara vergilerini ödemede yeni bir olanak sağlayacak çalışma başlattı.

Kapaklı Belediyesi ve Halk Bankası arasında imzalanan protokol ile vatandaş artık vergi ödemek için Belediyeye gelmek zorunda kalmayacak. Mükellefler emlak vergisi ödemelerini rahatlıkla Halk Bankası Şubeleri'nden, ATM cihazlarından, otomatik ödeme talimatı vererek, internet, telefon ve televizyon ödeme kanallarından borçlarını ödeyebilecek. Kurum ve Banka arasındaki köprü görevi ise Universal-UKBS Yerel Yönetim Programı tarafından sağlanacak.

Yeni uygulama ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokolle Belediyemiz hizmetlerini bir adım daha ileriye taşıyarak Belediyemiz tarafından tahakkuk edilen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, cezalar, harçlar ve diğer gelirleri Türkiye ve Yurt Dışı'ndaki tüm Halk Bankası Şubeleri ve ATM cihazları ile otomatik ödeme vererek, internet, telefon ve televizyon ödeme kanallarından sadece TC Kimlik nolarını beyan ederek borçlarını öğrenebilecek ve ödeyebilecekler" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Bankası Tekirdağ Türkiye Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title