Haberler

Kapadokya ve Erciyes Güçlerini Birleştirecek

Tümsiad Nevşehir Şube Başkanı Samet Aygün ve yönetimince geliştirilen "Ortak Akıl" projesi için ilk adım atıldı. Proje çerçevesinde medya temsilcileri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm AŞ Yönetimi ve Tümsiad Nevşehir Şube yöneticileri bir araya gelerek, Erciyes ve Kapadokya için yeni ve farklı çalışmalar yapacak.

Tümsiad Nevşehir Şube Başkanı Samet Aygün yaptığı açıklamada; Kapadokya Kültür Turizmi ile Erciyes Kış Sporları Turizmini müşterek pazarlama tekniğiyle birleştirip yeni bir pazarlama stratejisi geliştirmek için Nevşehir ve Kayseri turizm sektörü yöneticilerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Proje çerçevesinde ayrıca Tümsiad Nevşehir Şube Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Turizm A.Ş ve Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği temsilcilerinin Kapadokya ve Erciyes markalarının tanıtımı ile bölgeye daha fazla turist gelmesi amacıyla özellikle kış sezonunda ortak hareket etmek için bir araya gelip strateji geliştireceklerini ifade eden Aygün, Kapadokya ve Erciyes'in birlikte düşünülmesi ve bunun için ortak projeler geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Aygün: "Kapadokya ve Erciyes farklı değerler taşımasına rağmen müştereken pazarlanabilecek, işbirliği yapılabilecek çok önemli özellikler taşıyor. Ortak yönleri bölgelerin yine ortak menfaatleri için masaya yatıracağız. Erciyes kış sporları merkezi olarak yarım saatlik mesafede ve dünya standartlarında müthiş bir yatırımın yer aldığı tesislerle donatılmış olarak kış turizminin hizmetinde. Kapadokya bölgesi ise dünya çapında bir bilinirliğe sahip. Kapadokya ve Erciyes'i birleştirebilirsek müthiş bir ikili ortaya çıkar. Peribacalarının güzelliği, yer altı şehirleri ve yarım saat yakınınızda harika bir kış sporları merkezi. Hatta buna ileride Kozaklı Termal Turizmini de ilave edebiliriz. Bunun için turizm ve tanıtım komisyonumuzu görevlendirdik. Çalışmaları bitmek üzere. Ekim ayı içinde Kayseri'ye giderek Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki ve Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı ile görüşüp somut adımlar atmayı planlıyoruz. Bu konuda Sayın Cıngı'dan çok sıcak ve dostane bir davet de aldık." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı ise: "Bu tür bir işbirliği için hazır ve çok mutlu oluruz. Üstümüze düşeni de bölgemiz için yapmaya hazırız. Kapadokya bölgesinin temsilcileri ile Ekim ayında bir toplantı yapmayı hedefledik. Karşılıklı olarak bu konuyu masaya yatırıp, somut planlama yapıp harekete geçmek istiyoruz. Kanımca Kapadokya ve Erciyes markaları güçlerini birleştirirse müthiş bir yeni sinerji doğar. Bundan da başta ülkemiz olmak üzere herkes fayda görür." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapadokya Nevşehir Erciyes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title