Haberler

Kapadokya'da Festival Heyecanı

Türkiye’nin ilk destinasyon festivali Cappadox, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin ilk destinasyon festivali Cappadox, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'da gerçekleştiriliyor. Peribacaları ile ünlü Kapadokya'nın eşsiz doğasında müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerini bir arada sunan festival, katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Kapadokya'nın enerjisini farklı şekilde sunan meditasyon, doğa yürüyüşü ve vadi bisikleti gibi açık hava aktiviteleriyle başlayan festival, kır pikniği, gurme tadımlar ve çağdaş sanat etkinlikleriyle devam etti. Birbirinden etkileyici mekanlardaki konserlerle katılımcıları ağırlayan Cappadox'ta Uçhisar Kale sahnesi konserlerinin ilkinde Mercan Dede & Mino Cinelu & Hugh Marsch izleyiciyle buluştu.

Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda müzikseverin takip ettiği konseri izleyenler arasında Doğuş Holding ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanı Ferit Şahenk de vardı.

Mercan Dede konserinin ardından ise Cappadox için özel olarak tasarlanan Cevizlik sahnesinde İlhan Erşahin Wonderland, Nils Petter Molvaer ve Hüsnü Şenlendirici festivale katılanlar ile buluştu. Peribacaları arasındaki açık havada gerçekleştirilen konsere müzikseverlerin ilgisi bir hayli yoğundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mercan Dede Kapadokya Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title