Haberler

Akrabalarının Şantajına Uğrayan Kanye West, 250 Bin Dolar Ödedi

Güncelleme:

ABD'li şarkıcı Kanye West'in cinsel içerikli kasetlerinin akrabaları tarafından ortaya çıkarıldığı ve ünlü şarkıcıyı 250 bin dolar vermeye zorladıkları iddia edildi.

ABD'li ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in kuzeni Lawerence Franklin, Daily Mail'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kuzen Franklin, West'in 2012 yılında cinsel içerikli kasetlerinin akrabaları tarafından ortaya çıkarıldığını ve kendisine akrabaları tarafından şantaj yapıldığını söyledi.

250 BİN DOLAR İSTEDİ

Franklin'in iddialarına göre, West'in bir akrabası bilgisayarında bilinmeyen bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği videoyu buldu ve şarkıcıyı tehdit etti. Şarkıcı da bunun üzerine akrabasına sus payı olarak 250 bin dolar verdi. Yakın zamanda psikolojik sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan Kanye West için Franklin, "Kanye'nin çöküşü cinsel içerikli kasediyle başladı. İnsanlara güvenini kaybetti" dedi.

'GÖRÜNTÜLER ŞANTAJ AMAÇLI SIZDIRILDI'

Şantaj olayının iç yüzünü açıklayan Franklin, "O akraba, elinde nasıl bir altın değerin olduğunun farkındaydı ve avukat olan bir arkadaşını aradı. Küçük bir takım kurdular ve avukat Kanye'nin peşine düştü, görüntülerin ellerinde olduğunu bilmesini sağlamak için bilgi sızdırdı" şeklinde konuştu. "Akraba haberi gizli tutmaya çalıştı ancak Kanye'nin ekibi cinsel içerikli görüntülerin kimde olduğunu öğrendi. Bu kişi, cinsel içerikli siteler dahil pek çok yerden görüntüleri yayınlamak için teklif aldı" diyen kuzen Franklin, "Görüntülerin sızdırılmaması için Kanye'nin avukatı elinden geleni yaptı, bilgisayarı geri almaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

'KASETTEKİ KADIN KIM KARDASHIAN DEĞİLDİ'

"Kanye, kasedin sızdırılmamasını sağlamakta kararlıydı" diyen Franklin, "Kasetteki kadın eski sevgili Amber Rose ya da şimdiki eşi Kim Kardashian değildi. Kasedi saklamak için çaba göstermesinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

PARAYI VERDİ, İLİŞKİLERİNİ KOPARDI

Franklin'in iddiasına göre, sonunda bu akraba, Kanye West'e bilgisayarı 250 bin dolar karşılığında vermeyi ve kasedin başka hiçbir kopyasının bulunmamasını sağlamayı kabul etti. "Akraba, aldığı parayla hayalindeki hayatı kurdu" diyen Franklin, bu olaydan sonra Kanye West'in akrabalarıyla ilişkilerini kopardığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Daily Mail Kanye West Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title