Haberler

Kantincilerden, Milli Eğitim Müdürü Akpınar'a Tebrik Ziyareti

Adana Kantinciler ve Unlu Mamülcüler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Sivas’tan Adana’ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a makamında ziyaret ederek, “Hoşgeldiniz”dedi.İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Oda Başkanı Ahmet Tunç, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ın da selamını ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Adana Kantinciler ve Unlu Mamülcüler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Sivas'tan Adana'ya atanan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'a makamında ziyaret ederek, "Hoşgeldiniz"dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Oda Başkanı Ahmet Tunç, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'ın da selamını ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Tunç, Adana'da hizmet veren kayıtlı kantinci esnafının, okul kantinlerinde çocukların sağlığını herşeyden önde tutarak, özellikle fast food, cips ve kola türü gazlı içeceklerin satılmaması konusunda hassas davrandıklarını ifade ederek, "Bizim için çocuklarımızın sağlığı herşeyden daha önde gelir. Bu konuda esnaflarımız son derece duyarlıdır. Zaten, bu konuda kantinleri sağlık müdürlüğümüz ile birlikte denetleme konusunda yetkimiz de var. Bu konuda, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Kantinlerden Sorumlu Şube Müdürlüğü Yetkilileri ile sağlıklı ve dengeli beslenme hususunda istişarede bulunarak, sonuçlarını da esnafımıza yansıtacağız. Bu hususlarda, geçmişte olduğu gibi bugün de esnafımızı bilgilendiriyor, bilinçlendiriyoruz. Zararlı Food Fast ve cips gibi zararlı yiyecekler ile kola gibi gazlı içecekler yerine, sebze - meyve ağırlıklı doğal gıda satışına önem veriyoruz. Sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. Bu proje, önceki dönem Milli Eğitim Müdürümüzden destek aldı. Yeni dönemde sizden de bu konuda destek istiyoruz"dedi.

Tunç, okul kantin ihalelerindeki yüksek rakamlar nedeniyle, esnafının sıkıntı yaşadığını, hizmetin kalitesinin düşmemesi için, kiraların makul seviyelerde tutulması gerektiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar da, kendisinin İstanbul'da değişik okullarda müdürlük yaparak sahadan yetişmiş olarak bugünlere geldiğini, bu göreve gelen kadar her kademede çalıştığını ve süreçleri yaşayarak geldiğini ifade ederken, "Eğitim ve öğretim okullarında en çok ilgilendiğim iki konu öğrenci servisleri ve kantinlerdir. Bugüne kadar yaptığım her toplantıda bu konuları gündeme aldım. Orada da verdiğimiz talimat, kantinleri kurallarına uygun işletmek, eğitim - öğretimin bir süreci görmek, çocukla yüz yüze gelen kişi, kurum ve mekanların, eğitimin bir parçası olarak görülmesidir. Eğitim ve öğrencilerimizin lehine olabilecek her türlü uygulamaya da destek veririz"diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Akpınar Ahmet Tunç Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title