Haberler

    Kansızlık! Erdoğan'ı Esed'e Şikayet Ettiler

    Güncelleme:

    300 bin insanın katilinin ayağına gittiler

    Yüz binlerin katili Esed'le görüşen Doğu Perinçek ve ekibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a haddini aşan sözler sarf etti.

    Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'ın davetlisi olarak Şam'a 3 günlük ziyarette bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başkanlığındaki heyet, Türkiye'ye döndükten sonra akıl almaz yorumlarda bulundu.
    Doğu Perinçek, burada yaptığı açıklamada, "Komşunun evini yakan, komşuya terör ihraç eden bir yönetim bulunduğu için utanıyoruz. Suriye'de Iraklılarla, Ürdünlülerle, Libyalılarla, Filistinlilerle, Körfez ülkelerinden çeşitli insanlarla görüşmeler yaptık. Herkes Erdoğan yönetimini terör ihraç eden ve komşuya ihanet eden yasa dışı bir örgüt olarak görüyor. Türk milletinden bütün Ortadoğu şunu istiyor: Bunu artık tepenizden atın. Bu yönetim yıkılacaktır. Komşuyu yakanlar, Türkiye'yi yakar. Ortadoğu'da barış olacak. Suriye'de barış, Türkiye'de barıştır. Suriye'nin toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür." ifadelerini kullandı.

    HEYETTE KİMLER YER ALDI?

    Şam'a giden heyet şu isimlerden oluşuyordu: Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eskişehir Bağımsız Milletvekili Süheyl Batum, İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Vatan Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Milli Savunma Bakanı Barlas Doğu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner, Türkmen Parlamentosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Akkoyunlu, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Yuva, Mardin Dekorya Aşireti Lideri Abdülkadir Yıldız, Adana Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fırat Karalı ve iş adamı Ali Rıza Tekin.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Güncel

    Recep Tayyip Erdoğan Beşşar Esed Türkiye Suriye Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title