Haberler

Kanserle Mücadele Eden Futbolcuya Taraftar Desteği

Kanserle mücadele eden futbolcuya taraftar desteği- Mersin İdmanyurdu taraftarları hazırladıkları kliple lenf kanseriyle mücadele eden Berkan Afşarlı'ya destek oldu- Klipte Afşarlı'nın geçmişte çalıştığı Yılmaz Vural, Hakan Kutlu gibi isimler de yer alıyor Yakalandığı lenf kanseri nedeniyle sahalardan uzak kalan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun 24 yaşındaki oyuncusu Berkan Afşarlı'ya taraftarlar hazırladıkları kliple destek verdi.

Kanserle mücadele eden futbolcuya taraftar desteği- Mersin İdmanyurdu taraftarları hazırladıkları kliple lenf kanseriyle mücadele eden Berkan Afşarlı'ya destek oldu- Klipte Afşarlı'nın geçmişte çalıştığı Yılmaz Vural, Hakan Kutlu gibi isimler de yer alıyor Yakalandığı lenf kanseri nedeniyle sahalardan uzak kalan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun 24 yaşındaki oyuncusu Berkan Afşarlı'ya taraftarlar hazırladıkları kliple destek verdi.Taraftarlar tarafından sosyal medyada "Zafer senin olacak Berkan Afşarlı" adıyla paylaşılan klip, Afşarlı'nın küçüklük fotoğrafı ve geçen sezon Samsunspor'a attığı golün görüntüsüyle başlıyor. Almanya'da futbol hayatına başlayan Afşarlı'nın ilk teknik direktörünün görüşlerinin de yer aldığı klip, geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nu çalıştıran Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'nun mesajıyla devam ediyor.Vural, mesajında Berkan'la çok sayıda zafer kazandıklarını hatırlatarak "İnşallah bu zaferi de birlikte kazanacağız. Hepimizin başına bir şeyler geliyor. Hiç umutsuz olma. Her türlü maddi ve manevi arkandayız. Seni seviyorum. Allah şifa versin" dedi.Kutlu ise konuşmasında, Afşarlı'ya geçmiş olsun dileğinde bulunarak şöyle konuştu: "Berkan'ın güçlü kişiliğiyle bu hastalığı yeneceğinden hiç şüphemiz yok. Biz Berkan'ı Mersin İdmanyurdu'na transfer edeceğimiz zaman denenmeye geldiğinde ilk dikkatimizi çeken hırsı, güçlü fizik yapısı ve inancıydı. Ben bu hastalığı güçlü kişiliği, hırsı ve inancıyla yeneceğine inanıyorum. Moralini yüksek tutsun. O çok güçlü bir karakter. İnşallah bu hastalığın da üstünden gelecek ve yeşil sahalara dönüp takımına ve Türk futboluna hizmet edecektir."Takım arkadaşları ise "Bu mücadelenin galibi sen olacaksın. Zafer senin olacak. Seni seviyoruz" derken ailesi de her şeyin çok daha güzel olacağına ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da zorlukları yenebileceğine inandıklarını belirtti.İnternet üzerinden irtibata geçen dünyanın çeşitli yerlerindeki Mersin İdmanyurdu taraftarları da çektikleri videolarla klibe destek verdi. Klipte Almanya, İtalya, İsviçre, Estonya gibi çeşitli yerlerden taraftarların ve Afşarlı'nın yakınlarının destek mesajları yer aldı.Berkan Afşarlı da sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlara teşekkür ederek "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana hissettirdiğinizin tarifi bile yok. Desteğiniz benim için çok önemli. Herkese teşekkürler" ifadesini kullandı. ..

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Yılmaz Vural Hakan Kutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title