Haberler

Ordu'da Kansere Yenilen Minik Selim, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Ordu'da beyninde tümör tespit edilen ve yapılan tedavilere rağmen hayata tutunamayan 5 yaşındaki Selim Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazeden detay görüntüler- Minik Selim'in fotoğrafı Ordu'da beyninde tümör tespit edilen ve yapılan tedavilere rağmen hayata tutunamayan 5 yaşındaki Selim Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.Alınan bilgiye göre, yaklaşık 8 ay önce kusma şikayeti sebebiyle ailesi tarafından Ordu Devlet Hastanesi'ne götürülen Selim Şahin'in beyninde tümör tespit edildi.Bunun üzerine İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyat olan Şahin, bir süre kemoterapi tedavisi gördü.Tedavinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine bir süredir kanser tedavi gören Selim Şahin, burada tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. - Şehir mezarlığında toprağa verildiÖte yandan Şahin'in cenazesi Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nden alınarak orta camiye getirildi. Burada öğle namazı sonrası cenaze namazı kılınan Şahin, şehir mezarlığında toprağa verildi. Bu sırada oğlunun tabutunu taşıyan baba Mustafa Kemal Şahin'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Cenazeye, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, Selim'in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Şahin Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title