Haberler

Kansere Karşı Psikososyal Destek

Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, meme kanserine yakalanmış kadınlara yönelik örnek bir çalışma başlatıyor.

Ankara Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, meme kanserine yakalanmış kadınlara yönelik psikososyal destek sunmak amacıyla başlattığı proje kapsamında, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Araştırma Hastanesi ve Ankara Psikodrama Derneği ile işbirliği yapacak. Projede, meme kanserine yakalanmış kadınlara özel hazırlanan bir program çerçevesinde psikolojik destek ve grup terapileri gerçekleştirilecek.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yıl içerisinde KETEM ile işbirliği yapan belediyemiz kansere karşı bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerleri düzenledi. Binlerce kadını kansere karşı bilinçlendirdik ve erken teşhisin önemini anlattık. Şimdi de yeni bir uygulama gerçekleştirerek kansere yakalanmış kadınlarımıza yönelik psikososyal destek sunacağız" dedi.

Destek bir telefon kadar yakın

Program hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar doğrudan Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri gibi 550 70 74-550 70 77 ve 550 70 20 numaralarından da bilgi alabilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldırım Beyazıt Mamak Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title