Haberler

Kanser Tedavisi Gören Şarkıcı Göktürk Açıklaması

Kanser tedavisi gören ve dün akşam fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı Naşide Göktürk, "O dualar, her gün gelen mesajlar.

Kanser tedavisi gören ve dün akşam fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı Naşide Göktürk, "O dualar, her gün gelen mesajlar. Beni bin kez bağışlasınlar. Çünkü hem ellerim titriyor hem de o kadar mesaja sağlıklı bile olsam yanıt veremem, gücüm yetmez" dedi.

AA muhabirine açıklama yapan Göktürk, geceyi hastanede geçirdiğini belirterek, "Bugün değil, dün gece hastaneye kaldırıldım. Gece hastanedeydim. Stüdyoya inerken, Niran'ın (Ünsal) kolundaydım. O arada baygınlık geçirmişim. Niran'ın eşi yetişti. Ambulans çağrılmış. Ben bir şey hatırlamıyorum" diye konuştu.

Göktürk, toparlanmaya çalıştığını ve tedavi sürecinde 8 günde bir kemoterapi aldığını belirterek, "Mücadeleye devam, hangi konuda olursa olsun" dedi.

Göktürk, şunları kaydetti:

"Hastalık sürecinde ne kadar sevildiğimi bin kat daha çok gördüm. O dualar, her gün gelen mesajlar. Beni bin kez bağışlasınlar. Çünkü hem ellerim titriyor hem de o kadar mesaja sağlıklı bile olsam yanıt veremem, gücüm yetmez. 'Sevgi ve dostlukla' ya da 'merhaba hayat, merhaba arkadaşlar' diye başlayamadığım yazılarım için, cevap veremediğim için özür diliyorum. Ama her birini ayrı ayrı çok seviyorum."

Albüm çalışmalarına da değinen Göktürk, "Albümümüze nazar değmedi. Bana nazar değdi. Albümde Niran'ın çok ciddi bir emeği var. Bu inkar edilemez. 'Sonsuzsun, özgürsün ne istersen onu söylersin ve sana kimse burada karışamaz' diye girdik" ifadelerini kullandı.

Göktürk'ü hastaneye götüren ve yanından ayrılmayan Niran Ünsal da sloganlarının "Mücadeleye devam" olduğunu ifade etti.

Göktürk'ün albümünün 15 gün içinde dinleyiciyle buluşacağını aktaran Ünsal, "Gerçekten Naşide hanımın inisiyatifinde gelişen bir stüdyo çalışması ve bir projedir. Onun albümüdür. Onun ellerinden çıkmış bir albümdür" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Niran Ünsal Göktürk Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title