Haberler

Kanser Tedavisi Gören Naşide Göktürk Eve Kapandı

Güncelleme:

Akciğer ve pankreas kanserine yakalanarak sevenlerini üzen şarkıcı Naşide Göktürk, enfeksiyon riskine karşı özel önlemler aldı.

90'lı yıllarda 'Yüreğim Rehin' ve 'Sakın Ha' şarkılarıyla adından söz ettiren 50 yaşındaki Naşide Göktürk, şu sıralar hayatının en zor günlerini geçiriyor. Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan sanatçı, dört gün içinde kemoterapi tedavisine başlayacak. Göktürk'ün iliği de koruma altına alındı.

TELEFONLA İLETİŞİM KURUYOR

Kanseri ilerleyen sanatçıya doktorlarından birtakım uyarılar geldi. Doktorların moralini yüksek tutmasını tavsiye ettikleri Göktürk, tedavisine başlandıktan sonra bu süreci evinde geçirecek. Enfeksiyon riskine karşı tedavinin olumlu sonuçlanması için sanatçının, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bile görüşmeyip evine kapandığı öğrenildi. Her şeye rağmen moralini bozmayan Göktürk, ailesine ve yakın arkadaşlarına iyi olduğunu, bu süreci atlatacağını söylediği belirtildi. Tedavisini bekleyen sanatçı, yakınlarıyla telefonda ve mesajlaşarak iletişim kuruyor.

MESAJ YAĞIYOR

Şarkıcının hastalığının ortaya çıkması, hayranlarını da üzdü. Kansere yakalandığı ortaya çıkan 50 yaşındaki şarkıcıya bir haftada 800'den fazla destek mesajı ve mektup yazıldı. Bazı hayranlarının ise şarkıcının evine hediyeler gönderdiği öğrenildi. Mektuplar, mesajlar ve hediyeler karşısında duygulanan Göktürk'ün, sevenlerine cevap yazdığı da gelen haberler arasında.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Göktürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

PAPA FRANCESCO:

artistlerin gidecegi yer gayya kuyusudur.

7
14
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!!:

Allah yardımcın olsun, şifalar diliyorum. . . . .

17
1
yanıtYanıtla
HASTALIK BiR HABERCiDiR:

arkadaslar, bazi agir hastaliklar, ölümün habercisidir, dolayisiyla öbür dünyaya gitmesi yaklastigi icin, derhal günahlarindan tövbe edip Allaha olan borclarini ödemesi lazimdir, yoksa gayyanin dibine gitme ihtimali cok yüksektir.

7
8
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

Pankreas kanseri türler içinde en kötüsüdür.en fazla 6,7 ay.

0
13
yanıtYanıtla
ref:

inşallah ondan mbnce sen gidersin yarabbim senden sayısal loto oynasam bana cıkart diye dua etmem ama bunu sana havale ediyorum

yanıt2
yanıt0
Özür dilerim,yanlış anlaşıldım:

Pankreas kanserinin ne kadar kötü olduğuna vurgu yapmak istemiştim.o yorum biraz bilinç altımın dışa vurumu olmuş sanırım.çünkü 8 aydır pankreas kanseri ile yatıp kalkıyorum,rüyalarıma giriyo, zamanla bu hastalığa yakalanmış insanların yakınlarıda durumu kabulleniyor ve aramızda hep ölüm ve ondan sonrası konuşuluyor. Yani bu hastalığa yakalanmış insanların yakınları ile hiç şifa ve tedavi olanaklarını konuşmadım,hep kader dedim ve ölüm kabullenildi.o yüzden böyle bi yorum yapmışım ama yine de özür dilerim hakkınızı helal edin.

yanıt1
yanıt0
Tekrar öxür dilerim:

Her şeyin en doğrusunu Allah bilir ama aslında görüntüsünden bile ne kadarlık ömrü kaldığını tahmin edebildigim için o yorumu yapmışım.

yanıt1
yanıt0
kvMobil-ANDROID:

bunun cinsiyeti ne diye soran kisiliksiz arkadaş, sana ne lan cinsiyetinden.kadin kanser olmuş.napcan cinsini.sen kendine bak insan gorunumlu orman mantari

12
1
yanıtYanıtla
öznur,un annesi:

artistler ve müzisyenler, , toplumu yoldan cikaranlarin en önde gelenleridir, onlarla ayni hava teneffüs etmek caiz degildir.

4
8
yanıtYanıtla
kerem:

Çokta önemli değil. Bunca şehitler varken

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title