Haberler

Kanser Hastası Sedef Anne Yardım Eli Bekliyor

İzmir’in Karabağlar İlçesi Ufuk Mahallesi’nde oturdukları evin kirasını ödeyemedikleri için sokağa atılmayla karşı karşıya kalan kanser hastası 54 yaşındaki Sedef Yüncü yardım eli bekliyor.

İzmir'in Karabağlar İlçesi Ufuk Mahallesi'nde oturdukları evin kirasını ödeyemedikleri için sokağa atılmayla karşı karşıya kalan kanser hastası 54 yaşındaki Sedef Yüncü yardım eli bekliyor.

Ufuk Mahallesi Muhtarı Hamit Çelik'in başvurusuyla harekete geçen Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği yetkilileri, aileye ziyarette bulundu. Durum tespiti yapan dernek yetkilileri, gıda yardımı yaptı.

Karabağlar ilçesine bağlı Ufuk Mahallesi'ndeki 2 odadan oluşan evlerinde oturan Yüncü ailesinden anne Sedef Yüncü, mide kanseri, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı ile mücadele ediyor. Annesine bakmak zorunda kalan işsiz kızı Zayide Yüncü bir yandan kanserle mücadele ederken bir yandan da parasızlıkla mücadele ediyor. Hiç geliri olmayan aile ayda sadece bir ilaca 6.900 TL ödemek zorunda. Kızı Zayide Yüncü;" Biz gıdadan vazgeçtik. Yeter ki annem yaşasın. Bugüne kadar onun için ne gerekiyorsa yaptım. Kendi hayatımı da adadım. Şimdi yapılan yardımlarla geçinmeye çalışıyoruz. Benim yardım sever vatandaşlarımızdan isteğim anneme gereken ilacı aksatmadan almak. Yardımsever vatandaşlarımızın Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Vakıfbank Şirinyer Şubesi 00158007300506401 nolu hesap numarasına "Sedef Yüncü" adına yapmaları yada ilaç olarak Mahalle Muhtarımıza da yapabilirler, Eczaneye de. N olur yardım eli uzatın" dedi.

Dernek Başkanı Mevlüt Yılmaz; "Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği olarak ailenin durumunu incelemek üzere buraya geldik. İlk etapta bir gıda kolisiyle aileye yardımcı olduk. Bir yıllık ev kiralarını ödeyeceğiz. Ayrıca, Aileye yemek yapmak için 1 adet ocak ve 1 adet bazayı hemen ulaştıracağız. Yaptığımız incelemede aile gerçekten çok muhtaç durumda. Buradan tüm yardım severlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen Anne Sedef Yüncü'nün yardım çağrısı karşılıksız kalmasın" dedi.

Anne Yüncü de; "Kanserle Mücadele Destekleme Derneği'ne teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Ben kanser hastasıyım. Çocuğum da işsiz. Eczaneye epey ilaç borcu oluştu. Alacak gücüm olmadığından dolayı geçimimizi de sağlıyamıyoruz. Yardım elini uzattıkları için çok mutluyuz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Çelik Karabağlar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title