Haberler

Kanser Hastası Gencin Tedavisi İçin Yardım Kampanyası

Kanser hastası 15 yaşındaki Aydeniz Şipşak'ın tedavisi için gerekli 250 bin doların toplanabilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Edirneli Aydeniz Şipşak, yaklaşık bir yıldır mücadele ettiği kanser hastalığından kurtulmak için yardımseverlerin desteğini bekliyor.

Baba Aykut Şipşak, gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık bir önce oğluna nöröblostom (sinir hücrelerinde çıkan tümör) teşhisi koyulduğunu, o günden sonra oğlunun sağlığına kavuşması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Tek istediklerinin çocuklarının sağlığına kavuşması olduğunu ifade eden Şipşak, "Oğlumun tekrar sağlığına kavuşması için ailesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Fakat bazen bu da yetersiz kalıyor. Tedavi ve masraflar için yardımseverlerin desteğini bekliyoruz. Oğlumun yaşaması için tedavi olması gerekiyor." dedi.

Oğlunun 4. evre kanser hastası olduğunu ve yurt dışında tedavi edilmesi gerektiğini anlatan Şipşak, tedavi masraflarının yaklaşık 250 bin dolar tuttuğunu belirtti. Şipşak, gerekli izinleri alarak oğlu Aydeniz'in sağlığına kavuşması için Türkiye çapında yardım kampanyası başlattıklarını vurguladı.

Anne Ülkü Şipşak ise oğlunun hastalığını öğrendiği bir yıldan beri çok kötü günler geçirdiklerini aktardı.

Bir anne olarak, tüm annelerin dualarını beklediklerini anlatan Şipşak, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Tek isteğim evladımın iyileşmesi." diye konuştu.

"Okula gitmeyi çok özledim"

Aydeniz Şipşak ise iyileşir iyileşmez tek istediğinin okula gitmek olduğunu söyledi.

Diğer çocuklar gibi gezmeyi ve oyun oynamayı çok özlediğini anlatan Şipşak, "En çok da okula gitmeyi özledim. Okulun değerini çok kimse benden iyi anlayamaz. Şimdi hastayım diye hastanede ve evde geçiyor zamanım. İnşallah iyileşirsem ben de diğerleri gibi gezip dolaşacağım." ifadelerini kullandı.

Şipşak, sağlığına kavuşmak için kendisine yardım eli uzatan kişilere teşekkür ederek, tüm hastalara acil şifalar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title