Haberler

Kanser Hastası Gence Villarreal'den Büyük Jest

La Liga takımı Villarreal, kanser hastası 13 yaşındaki Gohan’a büyük bir jest yaptı ve genç taraftar hayranı olduğu futbolcularla birlikte Celtic dostluk maçında sahada yer aldı.

La Liga takımı Villarreal, kanser hastası 13 yaşındaki Gohan'a büyük bir jest yaptı ve genç taraftar hayranı olduğu futbolcularla birlikte Celtic dostluk maçında sahada yer aldı.

İspanya'nın La Liga ekibi Villarreal'nin, İskoç takım Celtic ile oynayacağı özel maçta İspnayol kulüp, takımın sıkı taraftarı 13 yaşındaki kanser hastası Gohan'a sürpriz yaptı. Tuttuğu takımı sıkı bir şekilde takip eden Gohan'ı kulüp maçı izlemesi için davet etti. Fakat genç futbolsever stada geldiğinde kulüp yetkilileri tarafından soyunma odasına götürüldü ve futbolcularla tanışan Gohan bu sürprize çok sevindi. Fakat asıl sürpriz daha sonra yapıldı. Gohan kendisine verilen 12 numaralı formayla yeşil sahada yer alacağı öğrendi. Şaşkınlığını gizleyemeyen genç Gohan, büyük bir sevinçle sahaya çıktı. Başlama vuruşunu yapan genç taraftar, rakip takım oyuncularını çalımlayıp topu ağlara gönderdi. Golün ardından omuzlara alınan Gohan, yerini bir başka oyuncuya bıraktı ve maçın kalanını yedek kulübesinden izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Villarreal La Liga İspanya Celtic Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title