Haberler

Kanser Hastası Emekli Öğretmen Ölü Bulundu

Tokat’ta yaklaşık 4 gündür kayıp olarak aranan kanser hastası emekli öğretmen Mehmet Karakaş (65) sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Tokat'ta yaklaşık 4 gündür kayıp olarak aranan kanser hastası emekli öğretmen Mehmet Karakaş (65) sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta 3 aydır kolon kanseri tedavisi gören Mehmet Karakaş, 4 gün önce evinden sabah saatlerinde ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailenin ihbarı üzerine emniyet ve jandarma şahsın en son görüldüğü yerler üzerinde değerlendirmede bulunarak arama çalışması yaptı. Şehir merkezinden geçen sulama kanalındaki su iki gün önce kesilerek başlatılan arama çalışmalarında Tokat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri Karakaş'ın cansız bedenini şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaktaki Taşlıçiftlik köyü yakınlarında buldu.

Olay yeri ekiplerinin incelmelerinin Karakaş'ın cenazesi sudan çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karakaş Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title