Haberler

Kanser Hastanesi İsteği

Ordu'nun Fatsa İlçesine Bağlı Ilıca Beldesinde Düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'nde Vatandaşlar, Şenlik Alanına Astıkları Afişle Beldelerine Kanser Hastanesi Kurulmasını İstedi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Ilıca beldesinde düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri'nde vatandaşlar, şenlik alanına astıkları afişle beldelerine kanser hastanesi kurulmasını istedi.

Şenliklere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Ufuk Uras, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, bazı belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hıdrellez Şenlikleri nedeniyle düzenlenen özel eğlence programı İstanbul Ilıcalılar Derneği üyelerinin ve şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlerin sahneye çıkarak tanıtılmasıyla başladı. İstanbul Ilıcalılar Derneği Başkanı Nevzat Özçelik,

şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Sami Tandoğdu ise hükümeti eleştiren konuşması sırasında, "Fındıkla ilgili mücadelemde ve bölgeye bir kanser hastanesi kazandıramadığım için halkımdan özür diliyorum" dedi.

ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras da hükümetin çalışma politikasını eleştiren bir konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından şenliklerin konser bölümüne geçildi. Sırayla Filiz Can, Umuda Ezgi isimli grup, Fatih Demirhan ve Gülay Kurt sahne aldı. Şenliklerin son bölümünde Türk halk müziğinin sevilen sesi Ümit Tokçan, Ilıcalılar'ın huzuruna çıktı. Konseri sırasında bol bol Karadeniz türküleri söyleyen Tokçan, dinleyenleri coşturdu.

Ilıca Belediye Başkanı Ahmet Altuntaş, yıl boyunca çalışarak halka hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bir yıl içersinde 2 gün de olsa eğlenmenin hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bu tür şenlikler sayesinde halkımız birbirleriyle dostluklarını pekiştiriyor" dedi.

(MY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title