Haberler

Kanoda Yeni Başkan Kabakçı

Kano Federasyonu'nun yeni başkanı Alper Cavit Kabakçı oldu.

Kano Federasyonu'nun yeni başkanı Alper Cavit Kabakçı oldu.

Federasyonun 4. Olağan Genel ve 5. Mali Kurulu, 221 delegeden 203'ünün katılımıyla, Çukurambar'daki Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi. Kabakçı, 202 delegeden 109'unun oyunu alarak başkanlığa getirildi.

Divan kurulu başkanlığını Remzi Tan'ın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Sami Mengütay ve Alper Cavit Kabakçı yarıştı. 10 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Mengütay, 81 oyda kalırken, Kabakçı, 109 delegenin oyuyla federasyonun yeni başkanı oldu. Genel kurula katılan 1 delege oy kullanmazken 2 oy geçersiz sayıldı.

Kabakçı, seçim öncesi yaptığı konuşmada "Şimdi değişim zamanı" diyerek çıktıkları yolculukta son noktaya gelindiğini söyledi.

Federasyon başkanlığının fahri bir görev olduğuna dikkati çeken Kabakçı, "Çoğunuzun da bildiği üzere federasyon başkanlığı adaylık kararını, hem kano camiası hem de spor teşkilatındaki büyüklerimizle istişare ederek aldık." dedi.

Kabakçı başkanlığındaki yönetim kurulunda Ali Ahmet Doğan, Burhanettin Hacıcaferoğlu, Bilgin Kopuz, Eyüp Aytekin, Hasan Çoban, Hakan Özyıldırım, Orhan Bayraktar, Osman Ercan, Serdar Zagralı, İsmet Akdemir, Metin Küçük, Hüseyin Korkut, Ali Rıza Altınel ve Ramazan Onur Erim yer aldı.

Kabakçı, başkan seçilmesinin ardından bir kez daha kürsüye çıkarak, delegelere teşekkür etti. 2020 Tokyo Olimpiyatları için çok çalışacaklarını dile getiren Kabakçı, "Şimdi değişim zamanı" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada federasyonun 2017 yılı tahmini bütçesi 10 milyon 850 bin, 2018 yılı tahmini bütçesi ise 11 milyon 800 bin lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA / Spor

Sami Mengütay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title