Haberler

Kanlı Soygunun Zanlısı, Suç Makinası Çıktı

Güncelleme:

Bakırköy'de, eski milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evine silahlı saldırıda bulunan şahsın çok sayıda suç kaydı ortaya çıktı.

İstanbul Bakırköy'de, Anavatan Partisi eski İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde suç ortağıyla birlikte silahlı saldırıda bulunan Mehmet Beşir Artukoğlu'nun İzmir, Ankara ve İstanbul illerinde çok sayıda  hırsızlık ve gasp  olaylarına karıştığı ortaya çıktı.

Suç kayıtlarından, genellikle araçtan hırsızlık, oyalamak suretiyle hırsızlık, işyerinden hırsızlık gibi suçlara karıştığı öğrenilen Mehmet Beşir Artukoğlu, İzmir'in Bostanlı semtinde, 2004 yılının Mart ayında, A. H. H. isimli işadamını soyduğu, kiralık otomobille kaçtıktan sonra Buca'da yine peruklu şekilde dolaştığı sırada polisin operasyonuyla yakalanmıştı.

Bakırköy'de silahlı saldırıda Artukoğlu ile birlikte bulunan ve olay yerinde vurularak ölen M.D.Y'nin ise  poliste toplam 6 hırsızlık 1 de yaralama suçundan kaydı olduğu öğrenildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yıldız Bakırköy İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title