Haberler

    Kanlı Girdap - Fragman

    Amerikalı belgesel yapımcısı John Gillespie ve ekibi III. Vlad üzerine yeni bir proje üstünde çalışırken İstanbul'dan, Nina'dan gelen bir telefonla efsanevi karakter hakkında yeni bilgilere ulaşıldığını öğrenirler.

    Amerikalı belgesel yapımcısı John Gillespie ve ekibi III. Vlad üzerine yeni bir proje üstünde çalışırken İstanbul'dan, Nina'dan gelen bir telefonla efsanevi karakter hakkında yeni bilgilere ulaşıldığını öğrenirler. Kazıklı Voyvoda olarak tanınan Romanya prensi uzun süre İstanbul'da bir zindanda tutulmuş, ülkesinde ölmüş olsa da mezarı asla bulunamamıştır. İddialara göre Voyvoda'nın cesedi İstanbul'da bir mezara nakledilmiştir. İstanbul'a gelen ekip araştırmalarını derinleştirdikçe Voyvoda zamanında müritleri tarafından işkence edilen çocukların efsaneleriyle karşı karşıya gelirler. Voyvoda'nın mezarı da çocukların öldürüldüğü tüneller gibi hayalet köyün içindedir...

    Başrollerinde S: Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Gianni Capaldi, Natalie Burn, Guillermo Ivan ve Larry W. Carrell'ın yer aldığı filmin yönetmenliği Patricio Valladares'e ait.

    Vizyon tarihi 22 Temmuz 2016

    www.fragmanlar.com

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kazıklı Voyvoda İstanbul Romanya Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title