Haberler

Kandıralılar Derneği Başkan Doğan'ı Ağırladı

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkanlığını Raşit Karagöz'ün yaptığı Kandıralılar Derneğinin konuğu oldu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkanlığını Raşit Karagöz'ün yaptığı Kandıralılar Derneği'nin konuğu oldu. İzmit'te bir otelde gerçekleşen toplantıya Başkan Doğan'ın yanı sıra, Ak Parti İl Yöneticileri Recep Yıldız, Erdoğan Şentürk, Abdullah Gümüş, İzmit Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Adayları Hasan Ayaz, Engin Uztürk ve Ayhan Aslanboğa da katıldı.

Etkinlikte konuşan İzmit Belediye Başkanı Doğan, "Kandıra Devlet Hastanesi yapılması kararını milletvekilliğim döneminde aldırmıştım. Ben göreve başladığım zaman köylerde ebe yoktu. Biz Kandıra'mıza sağlık hizmetleri getirdik. Okullarımıza destekler verdik. Hizmetleri niye anlatıyorum. Hafızalar bazen unutuyor. Yoksa bunlar bizim görevimizdi. Belediye başkanı olmadan önce de belli hizmetler yaptık. 20 yıldan gelen bir işçi borcu vardı, biz onları 1 senede temizledik. Belsa Plaza da şeffaf belediyecilik, halka açık bir sistem geliştirdik. CHP'li adayın vaatlerine baktım; belediye hizmet evleri yapacağız diyor. Biz 15 tane mahalle konağı yaptık. Halkın konağı, belediyenin konağı değil. Yakında bunlar yıldızları da vadederlerse şaşırmayın. Ben olmayan bir şeyi söylemiyorum. ve ben acı bir şey söyleyeyim Atatürk heykelinin çevresi bile yıllarca mezbelelik kalmış. Biz orasını kente yakışır hale getirdik. Bugün 30' a yakın restorasyon yaptık. Akmeşe'nin göbeğindeki 300 yıllık çeşmeyi restore ettik. İmarla ilgili 8 kat vereceğiz diye vaatler duyuyorsunuz. Bu tarz siyaset tedavülden kalktı. Siyasetçilerde kalkacak. Bir daha böyle siyaset yapılmayacak. Halkın gözünün içine bakarak yalan söylüyorlar. Mübarek madem 15 sene bu kenti sen yönettin. Elini tutan mı vardı. Büyükşehir yetkileri vardı 15 kat imar izni verseydin. Bu çok popülist politikadır. Tıpkı Kocaelispor konusunda yapılan popülist politika gibi. Kendinizi parlatmak için yabancı transferler şunlar bunlar derken alt yapıyı silip atacaksınız sonra işiniz bitince hadi eyvallah deyip 32 trilyon borçla 2. lige düşmüş bir Kocaelispor bırakıp gideceksiniz. 12- 13 yıl bir tane maça gelmeyeceksiniz sonra birden ortaya çıkacaksınız. Kocaelispor'umuzu batırdılar. Biz tarihimizde sahip çıktık şehidimizde. Biz söylediğimiz her sözü yaptık. Bizim rantçılarla işimiz olmadı olmayacak da. Çalıştığım hiçbir müdürüm hapiste değil. Çünkü biz asla yanlış iş yapmayız. Ama maalesef onların 8-10 yöneticisi içerde" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Ak Parti Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title