Haberler

İzmit Kandıra Yolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 13 Yaralı

Güncelleme:

İzmit Kandıra yolunda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3'ü bebek 13 kişi yaralandı.

İzmit Kandıra yolunda İzmit istikametine gitmekte olan aracın tetiklediği zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3'ü bebek 13 kişi yaralandı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Alınan bilgiye göre, Kandıra'dan İzmit istikametine gitmekte olan Bülent Baltu idaresindeki 34 ZS 2975 plakalı otomobil, önünde seyreden Enes Ceyhan idaresindeki 41 HC 934 çarptıktan sonra karşı yönden gelen Hüseyin Dalca idaresindeki 41 F 9134 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken içindekiler bulundukları yerde sıkıştı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 34 plakalı araç sürücüsü Bülent Baltu ile yanında oturan Leyla Baltu'nun öldüğü belirlendi. Kazada yaralanan 41 F plakalı araçtaki Hüseyin Dalca, eşi Yeşim Dalca, bebekleri Hamza Dalca, Sude Dalca ve Beyza Dalca ile 41 HC plakalı araçtaki Enes Ceyhan, Hacer Yaprak ve Ebrar Yaprak ile 34 plakalı araçtaki Korhan Baltu, Dilek Baltu, Bahar Baltu, Eymen Han Baltu ve Derya Samrar isiömli şahıslar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOPSİ YAPILACAK

Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolu bir süre trafiğe kapanırken olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Bülent ve Leyla Baltu'nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan kazada yaralanan küçük bir kızın babaannesi ile olan diyaloğu yürekleri burktu. Kazaya karışan araçlar olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürülürken jandarma ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandıra Ceyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (5)

çukucu:

hep söylüyorum 2012 sembole bineceğinize 2000 volvoya binin vektra ya binin daha emniyetli araba. semboller bildiğin plastik teneke karışımı. allah rahmet eylesin

8
5
yanıtYanıtla
akif:

yıllardır sürekli orada kaza olur, biz de kaza yapmıştık. bir yetkilininde aklına gelipte yolda inceleme yapılmaz. acaba neden sürekli bu yolda kaza oluyor diye sormaz.

5
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

YAVAS GITME HIZLI GIT ANAN AGLASIN

2
1
yanıtYanıtla
gözde:

allahımmm yaa. (:(:( gurbette ölüm haberinizi almakk çok zor amcammm mekanınız cennet olsun :(:(

1
0
yanıtYanıtla
şahin beyrut:

kandıra yolunda biz de kaza yapmıştık 2 sene öncearacımız pert oldu, biz sağ salim kurtulduk. arabamız mazdaydı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title